
نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان یعنی الو تعمیر، همواره در کنار شماست که در دنیای پر استرس و تلاطم امروزی، با آرامش قهوه تان را میل کنید و پر انرژی به دل طوفان های زندگی بزنید!
امروزه با افزایش سرعت زندگی مدرن، مصرف قهوه به شدت افزایش یافته است؛ این روز ها به قدرتی که نوشیدن قهوه به ما می بخشد نیاز داریم زیرا باید فرز، پر انرژی و پر سرعت باشیم چرا که امروزه باید با سرعتِ پیشرفت تکنولوژی و رباط ها و هوش مصنوعی رقابت کنیم؛ پس قاعدتا باید با انواع قهوه آشنا باشیم تا متناسب با نیاز، ذائقه و سلیقه خودمان از این نوشیدنی انرژی زا استفاده کنیم، در ادامه این پست از سایت الو تعمیر، نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان، دقیقا به همین موضوع یعنی معرفی انواع قهوه می پردازیم.
از آنجایی که به علت مصرف بالا، خرید قهوه آن هم به صورت آماده مقرون به صرفه نیست، به همین دلیل امروزه گوشه هر خانه یک دستگاه اسپرسو ساز و در جهیزیه هر تازه عروسی، یک کافی بار و دستگاه قهوه ساز وجود دارد! از طرفی با همه گیر و پرکاربرد شدن این این دستگاه ها، دیر یا زود نیاز به تعمیر قهوه ساز و اسپرسو ساز هم احساس می شود. چه خوب است که هنگام نیاز می شود بی دغدغه، این کار را تنها با چند کلیک یا یک تماس به الو تعمیر، همان نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان سپرد!
شما می توانید جهت ثبت درخواست تعمیر برای تعمیر قهوه ساز نوا ، تعمیر قهوه ساز مباشی ، تعمیر قهوه ساز دلونگی و... به سایت یا اپلیکیشن الو تعمیر، به عنوان نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان، مراجعه کنید. در این مقاله به معرفی انواع قهوه میپردازیم.
دانههای قهوه عمدتاً به دو گونه اصلی عربیکا (Arabica) و روبوستا (Robusta) تقسیم میشوند، اما قهوه گونههای کمتر شناختهشده دیگری مانند لیبریکا (Liberica) و اکسلسا (Excelsa) نیز دارد. در ادامه معرفی انواع قهوه، از نمایندگی تعمیر قهوه ساز و اسپرسوساز اصفهان، ویژگیهای هرکدام را بررسی میکنیم تا با قهوه این نوشیدنی اسرار آمیز بیشتر آشنا شویم:
دانه قهوه عربیکا (Arabica): 60 تا 70 درصد از تولید جهانی و بازار را این نوع دانه قهوه به خود اختصاص می دهد. منشا این دانه قهوه، کوهستان های مرتفع اتیوپی می باشد زیرا به شرایط کاشت ویژه ای احتیاج دارد. قهوه عربیکا طعم پیچیده، شیرین و با اسیدیته متعادلی دارد، کافئین آن کمتر (۱-۱.۵% وزن دانه) و شکل دانه آن بیضوی با خط مرکزی موجدار می باشد. معروفترین انواع قهوه عربیکا عبارتند از: تیپیکا (Typica) ، بوربون (Bourbon) ، گشا (Geisha) .
دانه قهوه روبوستا (Robusta): منشأ این قهوه آفریقای مرکزی و غربی است و 30 تا 40 درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص می دهد. ویژگیهای کلی این دانه قهوه عبارتند از: طعم قوی، تلخ و خاکی با اسیدیته کم. کافئین بالا (۲-۲.۷% وزن دانه)، شکل دانه گردتر و کوچکتر از عربیکا با خط مرکزی صاف. از این قهوه برای تهیه کرم و پایه غلیظ اسپرسو استفاده می شود و همچنین برای تهیه قهوه های فوری و ترکیبی(blends) نیز کاربرد دارد.
دانه قهوه لیبریکا (Liberica): منشأ: غرب آفریقا (لیبریا). ویژگیهای کلی: طعم منحصربهفرد دودی، گلی و گاهی شبیه میوههای گرمسیری.عطر شدید و تند. دانههای درشت و نامتقارن.
دانه قهوه اکسلسا (Excelsa): طعم ترش و میوهای (شبیه به تارت میوهها) دارد. اسیدیته بالا و بدنۀ سبک. اغلب با لیبریکا اشتباه گرفته میشود.
از سایر انواع قهوه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
قهوههای ترکیبی (Blends) : ترکیبی از عربیکا و روبوستا هستند که برای تعادل طعم و تهیه کِرِم اسپرسو استفاده میشوند.
گونههای جهشی: مانند پاکامارا (Pacamara) یا کاتورا (Caturra) که از ترکیب یا جهش ژنتیکی گونه عربیکا به وجود آمدهاند.
اگر به دنبال قهوهای با اسیدیته بالا و عطر پیچیده هستید، دانه قهوه عربیکا گزینه بهتری است، اما اگر قهوه ای غلیظ با کافئین بالا میخواهید، روبوستا را انتخاب کنید. اگر دنبال تعادل و حد میانه هستید قهوه های ترکیبی گزینه بهتری هستند. حالا که دانه قهوه دلخواهتان را انتخاب کردید در ادامه معرفی انواع قهوه از نمایندگی تعمیر قهوه ساز نوا اصفهان، می توانید با انواع نوشیدنی های قهوه با دستگاه های مخصوص برای تهیه هر کدام هم آشنا شوید.

نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان، علاوه بر معرفی انواع نوشیدنی قهوه، در این پست به موضوعی می پردازد که عمدتا به حاشیه رانده شده است؛ یعنی دستگاه قهوه ساز و یا اسپرسو ساز مناسب که وجود آن برای تهیه یک فنجان قهوه دلچسب، درست به اندازه دانه قهوه با کیفیت، ضروری است. قهوه متنوع ترین نوشیدنی جهان است از این جهت که به طرق مختلفی تهیه می شود و هر نوع قهوه به دستگاه مخصوص خود نیاز دارد از دستگاه های ساده دستی گرفته تا ماشین های پیشرفته اسپرسو ساز.
اگر ساکن اصفهان هستید و دستگاه قهوه ساز شما نیاز به تعمیر دارد، الو تعمیر به عنوان نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان، میتواند بهترین راهحل برای شما باشد که حتی یک روز هم نوشیدن قهوه تان به تاخیر نیافتد.
قهوههای دمی (Pour Over & Immersion)
در ادامه مقاله معرفی انواع قهوه لازم بذکر است که قهوههای دمی به آن دسته قهوه هایی گفته می شود که آسیاب شده و به روشهای آهسته و کنترلشده ای (روش ریزش متمرکز یا چکه ای و یا روش غوطه وری و همجواری با آب) تهیه میشوند این قهوه ها رقیق تر بوده و طعمی تمیز و لطیف دارند. قهوه های دمی نیاز به دستگاه های برقی گران و پیچیده ای ندارند اما مدت زمان آماده سازی آن ها معمولا بیشتر است. در اینجا استثنائا اگر ابزارهای دم کردن قهوه که در ادامه نوشته شده خراب شد متاسفانه نمی توانید برای تعمیر آن ها به نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان مراجعه کنید و باید به شکسته بند یا فروشگاه های فروش ظروف چینی جهت خرید مجدد مراجعه کنید!
دم افزارهایی که برای دم کردن قهوه به روش چکه ای (Pour Over) به آن ها نیاز دارید عبارتند از:
- V60(قیفی): روش تهیه قهوه دمی با این دستگاه به این صورت است که آب داغ را روی قهوه آسیاب شده ای که در فیلتر کاغذی درون دم آور یا قیف وی شصت قرار دارد می ریزید. مشکلات رایج این دستگاه ها شکستگی قیف، گرفتگی فیلتر می باشد.
- کمکس(Chemex): روش دم کردن قهوه با این دستگاه مشابه V60 است، اما با فیلتر مخصوص کمکس که ضخیمتر است و باعث می شود قهوه نهایی طعمی ملایمتر داشته باشد. مشکلات رایج این دم افزار، ترک خوردن شیشه آن و نشتی می باشد.
دستگاه هایی که برای دم کردن قهوه های دمی به روش غوطه وری (Immersion) به آن نیاز دارید عبارتند از:
- فرنچ پرس(French Press): حتما شما هم این دستگاه را در بعضی کافه ها دیده اید که نادانسته در آن انواع دم نوش و چایی سرو میکنند! روش تهیه قهوه های دمی با فرنچ پرس به این صورت است: خیساندن قهوه آسیاب شده در آب داغ به مدت معلوم و سپس فیلتر کردن تفاله های آن با پیستون دستگاه. این دستگاه معمولا از جنس شیشه یا استیل است و مشکلات شایع آن شکستن شیشه و خرابی فیلتر فلزی آن می باشد.
- سایفون(Siphon): این دستگاه کمی پیچیده تر است و با استفاده از خلاء، قهوه را دم میکند، این دستگاه زیباست و تجربهای منحصر به فرد از دم کردن قهوه ارائه میدهد.
- آئروپرس(AeroPress): یک ابزار سبک و قابل حمل که با فشار دست، قهوه را دم میکند، از لحاظ عملکرد بسیار مشابه دم افزار فرنچ پرس می باشد، قهوه به دست آمده با این دستگاه تلخی و اسیدیته کمتری دارد.
سایر روشها برای دم کردن کردن قهوه های دمی عبارتند از:
قهوه ترک: در این روش سنتی سرو قهوه، دانه های قهوه را برشته می کنند سپس به صورت ریز آسیاب شده و با آب در وسیله ای به نام جذوه می جوشانند؛ در این روش دانه های پودر شده قهوه می توانند در فنجان ته نشین شوند و اشکال جالبی را برای گرفتن فال قهوه ایجاد کنند!
کلد برو(Cold Brew): یا همان قهوه سرد دم، روشی است که در آن قهوه با خیسانده شدن در آب سرد به مدت طولانی (12 تا 24 ساعت) دم می کشد بنابراین طعمی ملایم تر و اسیدیته کمتری دارد.
اینکه کدام روش دمآوری را انتخاب کنید به سلیقه شخصی خودتان و نوع قهوهای که استفاده میکنید بستگی دارد. ما در مقاله معرفی انواع قهوه به شناخت بهتر شما از انواع قهوه کمک میکنیم.
قهوههای بر پایه اسپرسو (Espresso-Based Drinks)
این دسته از قهوهها، قوی و غلیظ هستند، زیرا اسپرسو با عبور آب داغ با فشار بالا از میان دانه های قهوه آسیاب شده و توسط دستگاه های ویژه ای تهیه میشود و پایه بسیاری از نوشیدنیهای کافهای را تشکیل می دهد. دانه های قهوه مورد استفاده برای تهیه اسپرسو نسبت به قهوه های دمی ریزتر آسیاب شده اند و زمان آماده سازی سریع تری دارند. کیفیت نهایی این نوع قهوه ها مستقیما به دستگاه و مهارت باریستا بستگی دارد؛ پس اگر دستگاه قهوه ساز یا اسپرسو ساز شما چه خانگی و چه صنعتی، دچار مشکلی شده است و اسپرسو و قهوه هایتان دیگر عطر و طعم سابق را ندارند، وقتش رسیده که با کارشناسان نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان در مرکز الو تعمیر تماس بگیرید. بر اساس مطلب معرفی انواع قهوه،انواع نوشیدنی های کافه ای بر پایه قهوه اسپرسو عبارتند از:
اسپرسو(Espresso): قهوه اسپرسو علاوه بر این که به عنوان پایه نوشیدنی های کافه ای استفاده می شود، به تنهایی هم طرفداران بسیار زیادی دارد. همانطور که گفته شد با عبور آب داغ با فشار از دانه های قهوه ریز آسیاب شده تهیه می شود، برای تهیه اسپرسو، علاوه بر یک آسیاب مناسب برای قهوه، به دستگاه های اسپرسو ساز خانگی یا تجاری نیاز است. از مشکلات رایج این دستگاه ها می توان به کاهش فشار آب، نشتی از دستگاه و گرم نشدن آن اشاره کرد که هرزمان با هریک از این مشکلات و یا سایر ایرادات در دستگاهتان، مواجه شدید می توانید به الو تعمیر به عنوان نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان مراجعه کنید.
آمریکانو(Americano): این نوشیدنی از ترکیب یک الی دو شات اسپرسو به همراه دوبرابر حجم قهوه، آب داغ تشکیل می شود و به دستگاه خاصی برای تهیه نیاز ندارد و همان اسپرسو ساز کفایت می کند.
کاپوچینو (Cappuccino) و لاته(Caffè Latte): این نوشیدنی ها شیرین تر هستند با استفاده از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و مقداری فوم شیر تهیه می شوند. در کاپوچینو نسبت این سه ماده یکسان است اما لاته شیر بیشتر و فوم کمتری دارد.
دستگاه مورد نیاز برای تهیه این دو نوشیدنی خوشمزه و پر طرفدار، دستگاه اسپرسو ساز با قمقمه بخار (Steam Wand) است از مشکلات رایج این دستگاه ها علاوه بر کاهش فشار آب، نشتی از دستگاه و گرم نشدن، می توان به خرابی پمپ بخار و گرفتگی نازل شیر اشاره کرد؛ برای رفع این مشکلات در هر نوع و برندی از دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز، می توانید به الو تعمیر همان نمایندگی تعمیر قهوه ساز دلونگی اصفهان مراجعه کنید.
موکا(Mocha): از اسپرسو در ترکیب با شکلات، شیر و فوم شیر تهیه می شود.
آفوگاتو(Affogato): یک دسر خوشمزه ایتالیایی، که شامل یک اسکوپ بستنی وانیلی است که با یک یا دو شات اسپرسو سرو میشود.
فلت وایت(Flat White): نوشیدنی استرالیایی که از اسپرسو و شیر بخار داده شده تهیه میشود مشابه کاپوچینو است اما فوم کمتری دارد.
قهوههای فوری و کپسولی (Instant & Capsule Coffee)
همونطور که از اسمشان پیداست، این نوع قهوه ها مناسب کسانی هستند که سرعت و راحتی را بیشتر ترجیح میدهند.
قهوه فوری(Instant Coffee): با حل کردن پودر قهوه در آب داغ آماده خوردن می شود، نیاز به دستگاه خاصی ندارد فقط فنجان و آب جوش آمده با کتری یا سماور یا چای ساز کافی است! لازم به ذکر است که برای تعمیر کتری برقی و چای ساز نیز می توانید به سایت یا اپلیکیشن الو تعمیر مراجعه کنید.
قهوه کپسولی(Nespresso, Dolce Gusto): در این روش برای تهیه قهوه، از کپسولهای آماده قهوه که در دستگاه مخصوص گذاشته می شوند استفاده می شود. دستگاه مورد نیاز برای تهیه قهوه با قهوه های کپسولی، دستگاه نسپرسو یا دولچه گوستو می باشد. زمانی که دستگاهتان آب نمی کشد یا فشار آبش کم شده، قهوه بی رنگ تحویل می دهد یا آب از زیر دستگاه نشت می کند، باید به اپلیکیشن یا سایت الو تعمیر مراجعه کرده و دستگاهتان را به کارشناسان مجرب نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان بسپارید. اگر به سایر دلایل نیز، دستگاه کپسولی شما درست کار نمیکند، مطلب معرفی انواع قهوه شما را با الو تعمیر، نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان میتواند آن را بررسی و تعمیر کند.

در این مطلب با معرفی انواع قهوه و انواع دانه ها و نوشیدنی های قهوه آشنا شدیم و متوجه شدیم تهیه هر نوع قهوه به دستگاه مخصوص خود نیاز دارد. نکته مهم اما فراموش شده ای که نمایندگی تعمیر قهوه ساز اصفهان، در این پست تلاش کرد روی آن تاکید کند این است که نگهداری صحیح، تعمیر و سرویس دورهای دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز، عمر مفید آن ها را افزایش میدهد. در صورت خرابی دستگاهتان، میتوانید روی خدمات تخصصی نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان حساب کنید.
آیا دستگاه قهوه ساز شما نیاز به تعمیر دارد؟ همین امروز با متخصصان الو تعمیر،نمایندگی تعمیر اسپرسوساز اصفهان، تماس بگیرید!









